Horúce novinky
recent

Artist Residence London


Vždy obdivujem malé hotelíky s výnimočnou domáckou atmosférou, v ktorých sa človek i na cestách cíti ako doma. Takýmto miestom je i Artist Residence v Londýne.

Hotel dýcha atmosférou starých dobrých čias. Budova prešla citlivou rekonštrukciu a v útrobách domu na vás z každého kúta dýchne klasický anglický štýl, premiešaný so štýlom industriálnym.

Každá z desiatich izieb je zariadená inak, ale vždy elegantne a s dôrazom na detail. Všimnite si staré tehly na krboch i zrkadlá na nich. Kožené anglické pohodlné kreslá, priemyselné svietidlá i retro chladničku.




Úplnou lahôdkou sú kúpelne! Obklady zo starých dosiek, opäť priznané neomietnuté tehly, retro svietidlá, zariaďovacie predmety, batérie... Ak ste milovníkmi anglického štýlu, určite oceníte vintage splachovaciu nádrž a vaňu na nožičkách!




Spálne sú naoko zariadené veľmi jednoducho, ale znalec ocení detaily. Napríklad zrekonštruované staré dubové podlahy, rôznorodosť svietidiel a vždy nejaký vtipný detail.



V spoločenskej časti hotela sa opakuje motív neomietnutných tehál, priemyselných svietidiel a umeleckých diel na stenách.

V reštaurácii na prízemí cítiť jasnú spoluprácu Artist Residence s dizajnérom Michaelom Bremnerom - autorom ocenenej reštaurácie 64 Degrees v Bringhtone.

Koktejlový bar v suteréne nesie tiež názov "64", ako odkaz na Bremnerovu tvorbu.


Atmosféra v hotelíku je veľmi uvoľnená a priateľská.


Artist Residence Londýn // 54 Cambridge Street // // London

Sledujte britský štýl na Facebooku!



Eva Stalder

Eva Stalder

3 komentáre:

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.