Horúce novinky
recent

Hosťovská izba ako hotelový apartmán


Mladí manželia dokončujú stavbu svojho nového rozľahlého rodinného domu. Plánujú ho kompletne vybaviť novým nábytkom, ale čo s tým mobiliárom, ktorý kúpili pred pár rokmi?! Predá sa už len za zlomok ceny, vyhodiť ho je škoda... V podkroví sa našlo miesto pre pomerne veľkú hosťovskú izbu so samostatnou kúpelňou, poputuje sem biely gauč i s kreslami, biely koberec i dnešné vybavenie spálne v tmavohnedej imitácii dreva.


Domáca pani si však tento priestor predstavuje trošku inak, než je súčasné moderné stvárnenie ich domácnosti. Hosťovská izba bude slúžiť predovšetkým starým rodičom, túži do nej dať i nejaké starožitné a rustikálne prvky. Nábytok som doplnila nízkou rustikálnou komodou, starožitným písacím stolom a skrinkou pod televízor s bielou patinou.



Rôznorodé štýly nábytku zjednocuje neutrálna farebnosť od vajíčkovobielej cez krémovú až po tmavohnedú. Pri modernej sedacej súprave sa uplatnia rustikálne doplnky v podobe lámp a zbierky hodín na stenách. Pri písacom stole bude naopak moderná plastová dizajnérska stolička Louis Ghost, navrhnutá dizajnérom Philippom Starckom, ktorá je skvelým doplnkom pre moderný i rustikálny interiér.
Stolička Louis Ghost by Philippe Starck, vyrába KARTELL
Nástenné hodiny, KARE design
Lisel - dekoratívna látka, IKEA


Miestnosť je dispozične rozdelená na dennú a nočnú časť, ktoré opticky oddeľuje komoda konča postele a dekoratívny záves, prekrývajúci nosný oceľový stĺp, natretý striebornou farbou. Nechýba ani zostava na mieru urobených skríň pod strešným skosením.

Autor: Eva Stalder


Rámiky na fotografie, KARE design

Plechová dekoratívna tabuľka, KARE design

250x250-2.jpg
Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.