Horúce novinky
recent

Rozkladacia garsónka 40 m2


Architekt a podnikateľ Graham Hill vyriešil naozaj geniálnym spôsobom, ako na iba 40 m2 mať všetky atribúty veľkého bytu vrátane obrovských úložných priestorov, dvojlôžka, hosťovskej izby i velikánskeho stola pre desať osôb.

Štýl interiéru: minimalistický, pánsky

Zohnať byt v preľudnenom New Yorku je skutočne husársky kúsok a keď sa to aj podarí, ceny sú astronomické. Takže treba priestor nafúknuť...



Výklopné dvojlôžko nie je nijaká novinka, ale vytvorenie hosťovskej izby a rozloženie obrovského stola sú skutočne originálne.


Obrázky vám napovedia, ale najlepšie je pozrieť si video.
credit: Living area wide open/ Graham Hill

Video: https://www.dailymotion.com/video/x1rm8is

Pozrite si ešte menšiu garsónku, tentokrát v dámskom štýle:
Garsónka na nábreží 34 m2











Eva Stalder

Eva Stalder

4 komentáre:

  1. Jé to vypadá opravdu dobře :) klidně bych se tam hnedka nastěhovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to úplne geniálne! Také chcem. Lebo aj v Prahe zohnať byt nie je nijaká sranda...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje svedectvo Ahojte všetci. Som tu, aby som potvrdil, ako som dostal pôžičku od pána Benjamina po tom, čo som niekoľkokrát požiadal od rôznych požičiavateľov pôžičiek, ktorí sľúbili pomoc, ale nikdy mi pôžičku nedali. Kým ma môj priateľ nepriblížil pánovi Benjaminovi Leeovi, sľúbil mi pomoc a skutočne urobil, čo sľúbil, bez akejkoľvek formy omeškania. Nikdy som si nemyslel, že stále existujú spoľahlivé pôžičky na pôžičky, až kým sa nestretnem s pánom Benjaminom Lee, ktorý s tým skutočne pomohol pôžičku a zmenilo moje presvedčenie. Neviem, či nejakým spôsobom potrebujete skutočnú a naliehavú pôžičku. Môžete sa obrátiť na pána Benjamina prostredníctvom WhatsApp + 1-989-394-3740 a jeho e-mailu: Lfdsloans@outlook.com ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.