Horúce novinky
recent

Farba roka 2019 - Living Coral

Už dvadsať rokov ovplyvňuje spoločnosť Pantone Color Institute farebnosť produktov v módnom priemysle, v interiérovom, priemyselnom a grafickom dizajne. Každý rok na Mikuláša vyhlasuje farbu roka pre nasledujúci rok. V roku 2019 bude kraľovať nežná korálová farba.


 

Color of the year 2019 - PANTONE 16-1546 Living Coral


Spoločnosť chce názvom "živý korál" zdôrazniť neuchopiteľnú krásu a žiarivosť korálu pod morom a tiež naznačiť, že korálové útesy sú zároveň útočiskom pre široké spektrum výrazných farieb.

Korálová v sýtom odtieni a na veľkých plochách, napríklad na stenách, je pre odvážnych a veselých ľudí. Pokiaľ sa na toľko oranžovoružovej farby v byte necítite, pre pozdvihnutie nálady často stačí i jeden-jediný solitér.


Najjednoduchšie je použitie tejto farby v textíliách - v poťahoch sedacieho nábytku, či v obliečkach ozdobných vankúšikov. Ak doma radi majstrujete, natierate nábytok, môžete skúsiť nejaký starší kus rozžiariť práve touto trendovou farbou.

Living Coral má niekoľko odtieňov - od skutočne sýtej oranžovočervenej až po púdrovú oranžovoružovú, stačí si vybrať. Vhodné farebné kombinácie ukazujú inšpiratívne obrázky: farbička vyzerá najlepšie s neutrálnymi farbami, s bielou a čiernou, so sivou, s krémovou, s hnedou.


Mohlo by sa vám hodiť:

Kúpili ste si sedaciu súpravu, ktorá je síce pekná, no stále na vás pôsobí nudným a fádnym dojmom? Máte pocit, že jej niečo chýba? Doplňte ju sú modernými vankúšmi s netradičnými vzormi.


1. Vankúš Novel typ 2, 30 x 30 cm, bavlna
Vyberte si zo širokej ponuky vankúšov Novel, ktoré možno navzájom kombinovať.
2. Taburet Novel


3. posteľné prádlo - bavlnené obliečky Railing, 140 x 200 cm, bavlna


Kúpelňu v neutrálnych farbách ľahko oživíte niekoľkými doplnkami.


4. Kleine Wolke Dávkovač mydla Mallow, kamenina
5. Kleine Wolke Mydelnička Mallow, kamenina
Možno doplniť ďalšími produktami zo série Mallow (dóza, WC set).

Dizajnový koberec ktorý na prvý pohľad vyzerá ako umelecké dielo, kvalitou materiálu poskytuje pohodlie a komfort. Dodajte vašej domácnosti útulnú a hrejivú atmosféru. Nádherné koberce slúžia ako životaschopné umenie pre vaše podlahy. Rozhodnite o vkusnom skvoste, ktorý dokonale zapadne do každého priestoru.


6. Koberec Matrix 120 x 170 cm Max 23 Cuzzo, 100% vlna, ručne vyšívaný, India
Tento koberec dostanete i v iných rozmeroch.
7. Koberec ONIX 120x170 cm ON07 Triangles Flame, ručne tkaný bavlnený koberec, India


PANTONE Living Coral je pestrá farba, ktorá sa objavuje v našom prirodzenom prostredí a súčasne vykazuje živú prítomnosť v sociálnych médiách - reprezentuje fúziu moderného života.


Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.