Horúce novinky
recent

Brooklyn’s iconic Clock Tower

Brooklynská ikonická hodinová veža...


Neodolala som.  Môj blog je o normálnych interiéroch pre bežných ľudí. Klienti, s ktorými sa stretávam, patria do strednej vrstvy, často je riešenie bytového interiéru o finančných kompromisoch. Povedala som si, že nebudem publikovať luxusné byty, pre obyčajného smrteľníka nedosiahnuteľné.

Občas asi predsa len urobím výnimku.




Tento slávny luxusný penthouse je totiž na predaj. Našincovi nehrozí, že by utekal do New Yorku a kúpil by si ho. Dôvodom predaja sú pravdepodobne enormne vysoké mesačné náklady.

Tento ikonický byt je skutočným architektonickým skvostom. Celkovo tu nájdete jedenásť miestností, najreprezentatívnejším priestorom je obývacia izba spojená s kuchyňou, ktorej dominujú štyri hodinové okná otočené na každú svetovú stranu a poskytujúce fantastický výhľad na celé mesto.

Všimnite si aj presklený výťah, ktorým sa dostanete priamo do bytu. Tak čo? Kto kúpi? Predáva sa za slabých 18 miliónov dolárov.

Kliknite na zväčšenie obrázkov!

Brooklyn’s Old Clock Tower Transformed Into a Modern Penthouse

Brooklyn’s iconic Clock Tower on Main Street, New York, was transformed into a jaw-dropping triplex penthouse, in the trendy DUMBO (down under the Manhattan bridge overpass) neighborhood in Brooklyn. The 6,813 square feet space gives you 360-degree view, but the most magnificent detail has to be the 14-ft glass clocks on every wall. All those who are house-hunting and have $18 million to spare, don’t snooze!

Website: www.corcoran.com











































































Máte byt zariadený moderným nábytkom a radi by ste do neho vniesli kúsok atmosféry z hodinovej veže? Skúste si zadovážiť nástenné hodiny s vintage ciferníkom, príklady sú uvedené na konci fotogalérie.

Predáva: e-shop ForLiving:


Výnosy a montáže nábytku
 

 

Designové nástěnné hodiny 3004 Nextime La Ville 39cm



Designové nástěnné hodiny 3037 Nextime Clouds 39cm

 

 

Designové nástěnné hodiny 8146 Nextime Big Ben 43cm


Eva Stalder

Eva Stalder

1 komentár:

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.