Horúce novinky
recent

Spálňa v japonskom štýle


Izbička, ktorú majitelia plánujú prenajímať ako apartmán, bola pôvodne domácou telocvičňou. Jedna stena je tvorená zrkadlami, druhá má špeciálny tmavosivý odolný náter.

Zariadenie malo korešpondovať s ostatnými miestnosťami v byte, ktoré budú dané hosťom k dispozícii - s kuchyňou a kúpelňou. Tieto miestnosti boli dizajnované v ázijskom štýle a rovnakú podobu s dôrazom na Japonsko dostala i táto izba.



Miesto na spanie je tvorené rozkladacím gaučom z prírodného borovicového dreva v strohom dizajne (IKEA). Písací stôl je zánovný - v priestoroch sa využil i pôvodný mobiliár majiteľov,


Komoda v orientálnom štýle s kovovými prednými plochami dvierok je z predajne, špecializovanej na orientálny tovar, rovnako ako i všetky stolové lampy a rattanové stoličky.

Dominantou priestoru sa stal jednoduchý sisalový koberec so vzorom, štylizovaným do japonského dekóru (IKEA).


Farebnosť japonského štýlu je strohá a kontrastná: čierna, biela, červená, doplnené o krémovú v prírodných materiáloch a sivú. Doplnkami sú sisalové kruhové koberce zavesené ako dekorácia na stene a hrubá kameninová keramika. Nechýba paraván a bambusové tyče.



Vstupná hala, z ktorej sa ide do priľahlej kuchynky  je zariadená v ázijskom štýle.


Gauč v kuchynke je tiež určený na príležitostné spanie.



Detaily kúpelne.
Celá kúpelňa i s návrhom je TU.


Autor interiéru: Eva Stalder Design
eva.stalder@gmail.com



Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.