Horúce novinky
recent

Pelíšek pro Sarah

Pokojíček pro holčičku

Dětský pokoj pro holčičku 3+


Návrh interiéru: Eva Stalder
www.evastalder.com

Sarah je ještě malé roztomilé děvčátko a vysněný růžový pokojíček pro princezny. Rodiče jsou však poněkud jiného názoru - nábytek má být nadčasový a použitelný, i když Sarah vyroste.
Přesto, že pokojík je malý, splnila jsem jí přece jen její velký sen: velikánskou postel s "nebesy" pro ni i pro všechny její panenky.


Tapety s ovečkami /společnost LAVMI/ mají ve své sérii bratříčky ve formě samolepek a svítidel a přinášejí netradiční design - ušlechtilé ilustrace mající za cíl vést děti k tvořivosti a nekomerční estetice!

Text a vizualizace: Eva Stalder

Tapety značky Lavmi jsou tištěny na vlies (non-woven), který představuje poslední generaci tapetových materiálů. Věrně podává tvůrčí záměr, je poddajný, ultra pevný a zároveň prodyšný. Neobsahuje PVC ani těžké kovy. Spolu s vodou ředitelnými a světlostálými barvami, které neobsahují chemická rozpouštědla, splňují tapety značky Lavmi nejnovější požadavky na kvalitu zdravého bydlení. Tištěno v Holandsku.


Tapeta se snadno lepí i snadno odstraňuje. Lepidlo aplikujte na zeď, tapetové pruhy přikládejte na sraz (nepřekrývají se). Před tapetováním si nařežte jednotlivé pruhy tapet určené na danou zeď.

Text a obrázky: www.lavmi.cz


 
www.evastalder.com
Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.