Horúce novinky
recent

Sektorový biely nábytok vo vidieckom štýle

Sektorový nábytok MODDE vidieckeho štýlu
Zariaďte si svoj interiér vo vidieckom štýle - zadovážte si sektorový nábytok a budete sa cítiť vo vašom dome viac ako príjemne.
Provensálsky, toskánsky, škandinávsky, farmársky či country štýl ponúkajú podoby vidieckeho štýlu. Každý však má svoje charakteristické prvky. Všetky štýly však majú jednu spoločnú vlastnosť - vyvolávajú pocit pohody, prirodzenosť, pohodlie.

Bývanie v takomto štýle predstavuje spojenie tradície, prírody a moderného životného štýlu. Tento štýl zariaďovania interiéru je čoraz viac populárnejší.

Ak si chceme týmto štýlom zariadiť svoj interiér, pravidlami si hlavu príliš zaťažovať netreba. Stačí nájsť niekde na povale, u starých rodičov veci, ktoré sú poznačené zubom času. Nájdeme v nich krásu nedokonalosti. Základnými prvkami sú tehly, kameň či drevo. Drevo sa môže objaviť v interiéri v podobe trámov, pravej drevenej masívnej podlahy, zárubne by mali byť rozhodne masívne. Mali by pôsobiť staro.
Sektorový nábytok MODDE vidieckeho štýlu
Sektorový nábytok GEO vidieckeho štýlu
Sektorový nábytok GEO vidieckeho štýlu
Sektorový nábytok OMUS vidieckeho štýlu

Ak si chceme v tomto duchu zariadiť panelákový byt, mali by sme sa pohrať s omietkou, staré masívne zárubne by pôsobili divne. Dôraz by sme mali v tomto prípade dať na správny výber podlahy, Vidiecky štýl môže byť aj jednoduchý a strohý.

Nábytok vidieckeho, francúzskeho, provensálskeho štýlu, sektorový nábytok farmárskeho, dedinského štýlu, štýlový nábytok z masívu, z masívneho dreva v opotrebovanom, ošarpanom a použitom vzhľade

Takýto nábytok nájdete v ponuke aa-nabytok.sk. A nielen jeden typ vidieckeho nábytku, ale tri. Líšia sa vzhľadom. Je však od jedného nemeckého výrobcu. Na tomto nábytku zanechal stopy zub času. Ošúchaný, fľakatý nábytok, nábytok s popraskanou povrchovou úpravou má dušu a rozpráva príbeh svojho života.

Ak si chceme takto zariadiť svoj interiér, nemusí to znamenať, že chceme bývať ako v starožitníctve.
V súčasnom vidieckom štýle dominuje biela žiarivá čistota. Ak niekoho biela nudí, môže interiér oživiť jednou výraznou farbou. Tyrkysové odtiene pripomenú oblasti Stredozemného mora. Žltá a okrová farba zasa Taliansko, levanduľová Provensálsko, sýta ružová až červená Švédsko. 

V takomto interiéri nesmú chýbať doplnky - prútené, drevené, textilné či kovové.
V celej Európe sa tomuto štýlu momentálne veľmi darí. A výrobcovia sedačiek svoju ponuku takisto prispôsobujú požiadavkám trhu.

Sektorový nábytok OMUS vidieckeho štýlu

Porovnajte s českým výrobcom sektorového vidieckeho nábytku:
Rustikály nábytok z masívneho dreva - JITONA Classic Collection


Nábytok CASTLE ANTIK je z masívneho mangového dreva.


Zostava WHITE WOOD z agátového dreva.



Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.