Horúce novinky
recent

Danka a Janka (detská izba)

Detská izba pre dve dievčatá. Veľká skriňa bola nevyhnutná...

Detská izba pre dve malé školáčky

Praha 9 - Vysočany
Návrh interiéru: Eva Stalder, www.evastalder.com

Danka je veselá extroverná výtvarníčka. Dostala svoj vlastný kútik s čiernou "tabuľovou" tapetou, na ktorú sa dá čmárať. Časom jej vlastné výtvory nahradia reprodukcie človiečikov od Fera Liptáka, ktorí sú na dvierkach skriniek pekne za sklom. Skrinky sú v izbičke tou hlavnou galériou.
 

Janka je tá mladšia a trošku ešte utiahnutá, najviac ju zatiaľ zaujímajú jej barbiny. V izbičke pre ňu zostali pôvodné stojany pre plastové šuflíky na ukladanie hračiek i obľúbený domček pre bábiky.





Nábytok je nadčasový v bielej farbe. Nateraz si Danka a Janka vybrali žiarivú červeno-oranžovo-žltú farebnosť. Tapety na stenách, o ktoré sa opierajú postele, sú nielen veselé, ale hlavne praktické. Keď princezné vyrastú, stačí izbu pretapetovať. Lebo ktovie? Výtvarníčka v rodine bude určite neustále vymýšľať...

Ako bude izbička vyzerať, keď sa z malých dievčatiek stanú slečny? Nábytok meniť netreba, vymenia sa tapety. Čítajte v článku Danka a Janka /študentská izba/

Páči sa vám táto pestrofarebná izbička? Podporte ju zdieľaním na sociálnych sieťach!
Kliknite na obrázky, dostanete zväčšený náhľad.



Tapety v detskej izbe. Čierna tabuľová je na kreslenie.

Oranžová stena má množstvo vešiačikov. Matka chce dievčatá viesť ku vešaniu oblečenia na stenu, aby sa nepovaľovalo po dlážke, na posteliach a a stoličkách.
Tapety v detskej izbe reflektujú školský vek detí.

Miestnosť má už pripravené tri elektrické vývody pre lampy. Svietidlá som navrhla s látkovými tienidlami, aby "prežili" nejaký ten predmet, letiaci vzduchom.
Čierna tabuľová tapeta je pre malú výtvarníčku.
Za sklenenými dvierkami horných skriniek sú plagáty
Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.