Horúce novinky
recent

Knit Your Home

Uštrikuj a uháčkuj si svoj domov!

To pravé teplo vášmu domovu dodajú štrikované alebo háčkované vecičky. Že štrikovať už nie je IN? Neverte tomu, pravý opak je pravdou, pro ihliciach siahajú aj dizajnéri.

Návrhárka Joon You Choi "uštrikovala" tieto dizajnérske stoličky, príhodne nazvané "oblaky". Super nápad a výroba jednoduchá - sedáky sú z poprepletaných upletených  a následne do rúrok zošitých nekonečných "šálov". Dobrý tip na mechanické kmitanie ihliciami pri sledovaní televízora.

wgsn-hbl.blogspot.com, Cloud stool by Joon You Choi



Kde všade môžete v bytovom interiéri uplatniť pleteninu? V prvom rade na notoricky známych dekách a vankúšoch, poťahoch na nábytku... novinkami sú pletené koberce, tienidlá lámp, prestierania, obaly na kvetináče, rôzne košíky. Fantázii sa medze nekladú, len to v danom priestore netreba prehnať.


wgsn-hbl.blogspot.com, Design by Joon You Choi

 

Rustikálna pletenina a háčkovanie s obrím háčikom.


Vyberte si kvalitný materiál - 100% vlnu alebo bavlnu a kombinujte s nedokôrenými klátikmi. Vytvoríte naojaz neobvyklé vecičiky napr. pre škandinávsky, vidiecky štýl, ale pokojne aj do minimalistického a industriálneho interiéru.

































Originálny kôš na drevo.


Táto kombinácia vlneného pleteného vankúša s vankúšom z kravskej kože zútulní minimalistický interiér.



Krásna deka na posteľ! Už sa len "zamuchlať do pelíška".


V industriálnom interiéri sa používajú primárne faby /červená, modrá, žltá/a ich sekundárne kombinácie /zelená, oranžová, fialová/.





Have you ever had to gently refuse your mother’s or grandmother’s old-fashioned hand knitted work? However much you appreciated their skill, knitted accessories just won’t do for the trendy, modern look you’re trying to achieve for your home? Perhaps you might change your mind after seeing the “300 Knitted Carpet” created by German designer, Sebastian Schoenheit.

Zdroj: http://freshome.com

Nová stránka na Facebooku!

A je to.

Vychytávky, nápady a návody do bytu a do záhrady. Nekonvenčné idey, toto v obchode nekúpite!

 

 

mtnabytok21-468x60.jpg
Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.